ВЕЛЬМИШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Маємо честь запросити Вас взяти участь в роботі науково-практичної конференції “Актуальні питання сучасного акушерства та гінекології”, яка відбудеться 04-05 квітня  2013 р.

Ми будемо раді вітати Вас у конгрес-центрі медичного університету, спеціально створеному для проведення наукових форумів, у лісовій зоні поблизу Тернополя.   
Конгрес-центр забезпечений усім необхідним для проведення наукових засідань, творчих зустрічей і дозвілля.
У час, відведений для відпочинку, Ви зможете ознайомитись з відомими духовними, історичними та природними куточками Тернопілля.   

Наукова програма конференції :
•        Патологіявагітності, пологів і захворюванняпісляпологовогоперіоду
•        Малоінвазивнахірургія в акушерсько-гінекологічнійпрактиці
•        Антибактеріальнатерапіявакушерстві та гінекології
•        Проблемирепродуктивногоздоров’я
•        Корекціяендокриннихпорушеньпривагітності та гінекологічнійпатології

04.04.13р.-  пленарні, секційні засідання    конференції.
05.04.13р. -екскурсія в Почаївську Лавру, замки Тернопілля.

З найкращими побажаннями,оргкомітет

Форми участі у конференції:
•    Доповідь у засіданнях;
•    стендова доповідь;
•    участь у засіданні;
•    лише публікація;

Форми публікації:
•    статті у журналі «Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології», затвердженого ВАК України

При підготовці статті просимо дотримуватися таких вимог:
Структура статті
1.  У заголовку статті зазначають № УДК, ініціали та прізвища авторів, назву статті, назва установи з якої виходить робота українською та англійською мовою.
2.  На окремій сторінці повинен бути надрукований реферат (резюме) обсягом 20-25 рядків українською, російською та англійською мовами.
3.  Ключові слова українською, російською та англійською мовами.
4.  Текст статті: вступ, матеріали та методи, результати дослідження та їх обговорення, висновки, перспективи подальших досліджень, список літератури, оформлений за вимогами держстандатру.
5.  До друку приймаються статті українською мовою обсягом 5-6 сторінок  (28-30 рядків на сторінці, розмір шрифту – 12; інтервал – 2,0; поля – 2,0 см). Текст роботи друкувати на паперовому носії формату А4 у 2 примірниках.
6.  У тексті статті при посиланні на публікацію необхідно вказати номер у порядку згадування (а не за алфавітом).
7.  Ілюстрації до статті (діаграми, графіки, фотографії, таблиці) надсилати у 2-х примірниках. Розміри фото-графій – 13х18, 9х12, 6х9 см. На звороті кожної ілюстрації потрібно вказати номер, прізвища авторів і відмітки “верх”, “низ”.
8.  Матеріал також обов’язково подається в електронному варіанті на СD-R диску за стандартом IBM в редакторі  Word версії 6,0 і вище, присилати статті   по E-mail: appag@ mail.ru
9.  До статті додається список літератури, надрукований на окремому аркуші через 2 інтервали. Джерела друкують у порядку посилання на них у тексті, незалежно від мови оригіналу.
10.   Редакція залишає за собою право виправляти термінологічні та стилістичні помилки, усувати зайві ілюстрації, скорочувати текст.
11.   Статті оформлені  без дотримання наведених правил не реєструються.
12.   Вартість публікації матеріалів в журналі “Актуальні питання педіатрії , акушерства та гінекології” у розмірі   45 грн. за сторінку. Журнал визнаний ВАК України як фахове видання.
13.   Поштою на адресу оргкомітету: майдан Волі, 1, м. Тернопіль “Відділ організації наукових форумів” висилати статті, що повинні супроводжуватись відношенням установи, в якій вона написана, з рекомендаціями до друку, висновком експертної комісії, підписами наукового керівника, або керівника установи, які завірені печаткою. Під текстом обов’язкові підписи всіх авторів з зазначенням, що дана робота раніше не подавалась до друку в інші видавництва. Копію статті надсилати на E-mail: appag@ mail.ru
 
14.     Обов’язково вказати електронну пошту для  зворотнього листування.
 
15.   Журнал буде виданий в квітні місяці 2013 року.
 
Інформація для учасників:
 Місце проведення конференції:
Конгрес-центр ДВНЗ «Тернопільського державного медичного університету ім.І.Я. Горбачевського МОЗ України», який знаходиться за адресою: Навчально-оздоровчий комплекс “Червона калина”, смт. Дружба, Теребовлянський район, Тернопільська область.
 
Офіційні мови конференції – українська, англійська.
 
Оргкомітет забезпечує: мультимедійним проектором.

Оплата проживання і харчування  здійснюється за готівку.
 
Обовʼязковою  умовою участі в конференції є оплата організаційного внеску–200 грн (у т.ч. з ПДВ):
Оплату переказувати на розрахунковийрахунок:
Номер рахунку та реквізити банку можнадізнатисяпісля 20 січня 2013 року за посиланняwww.tdmu.edu.te.ua→ Конгрес-центр → науковіфоруми → (план конференцій 2013 року-- ЗАПРОШЕННЯ),    або за номером телефону 0352-52-04-79 (Наталя Максимів).
При оплаті вказувати: за оргвнесок на участь у конференції “Актуальні питання сучасного акушерства та гінекології”,
04-05/04/2013
Кошти за публікацію просимо надсилати до  01 березня 2013 р.  на рахунок:
Номер рахунку та реквізити банку можнадізнатисяпісля 20 січня 2013 року за посиланняwww.tdmu.edu.te.ua→ Конгрес-центр → науковіфоруми → (план конференцій 2013 року-- ЗАПРОШЕННЯ),    або за номером телефону 0352-52-04-79 (Наталя Максимів).
При оплаті вказувати: за публікацію на конференцію“Актуальні питання сучасного акушерства та гінекології”, 04-05/04/2013
 
Друковані  матеріали публікації в 2-ох екземплярах, разом з реєстраційною картою, СD-диском і квитанцією про оплату слід надсилати за адресою оргкомітету
до 01 березня 2013 року.    Відповідальний секретар журналу “Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології” доц. Бегош Богдан Миколайович (0989070624).









Адреса оргкомітету:
«Відділ організації наукових форумів»
ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет»  імені І.Я. Горбачевського МОЗ України», майдан Волі, 1 м. Тернопіль, 46001.
 
Контактні телефони  у Тернополі (факс):
Тел.: (0352) 26-32-34 – кафедра акушерства і гінекології ФПО, доц. Бегош Богдан Миколайович (098-9070-624). E-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Тел.: (0352) 43-26-97 - зав. кафедри акушерства і гінекології ФПО, проф., доктор мед. наук - Бойчук Алла Володимирівна  (067- 3025-808).
Тел./факс: (0352) 52-04-79 – відділ організації наукових форумів  - доц. Володимир Дмитрович Волошин;
 
Просимо за 1 міс. до початку конференції підтвердити свою участь у форумі, за 2 тижні до початку – вказати дату і час приїзду для організації зустрічі.
 

    Web-сайт: www.tdmu.edu.te.ua   → Конгрес-центр → науковіфоруми → (план конференцій 2013 року-- ЗАПРОШЕННЯ).