ВІТАННЯ!

Почесну Грамоту МОЗ України отримала Косарєва Людмила Іванівна, професор кафедри терапевтичної стоматології ДонНМУ ім.М.Горького, к.мед.н. за вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм.

Подяку МОЗ України отримала Єфременко Валентина Анатоліївна, доцент кафедри внутрішніх хвороб, загальної практики-сімейної медицини ФІПО, к.мед.н. за вагомі досягнення у професійній діяльності та сумлінну працю.

Подяку Комітету з питань охорони здоров’я Верховної Ради України отримав Назаренко Вадим Григорович професор кафедри неврології та медичної генетики, д.мед.н. за вагомий внесок у розвиток вітчизняної медичної науки та освіти, багаторічну плідну діяльність у галузі охорони здоров’я населення України

Почесну Грамоту Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації отримала Добровольська Нонна Олександрівна, завідувачка кафедри фізичного виховання та здоров’я ДонНМУ ім.М.Горького, доцент за багаторічну плідну працю, особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту.

Подяку МОН молоді та спорту України, Національного еколого–натуралістичного центру університетської молоді отримала Піщуліна Світлана Володимирівна, асистент кафедри патологічної фізіології ДонНМУ ім.М.Горького, к.мед.н. як науковий керівник з теми «Стан оксидативного стресу та апоптозу за умов експериментального гіпотиреозу», яка посіла призове місце на Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи 2012».

Подяку МОН молоді та спорту України, Національного еколого–натуралістичного центру університетської молоді отримав Слюсарєв Олексій Аркадійович, доцент кафедри мікробіології, вірусології та імунології ДонНМУ ім.М.Горького, к.мед.н. як науковий керівник з теми «Перспективи використання рослинних препаратів – фітокомпозитів для корекції стану здоров’я (в якості радіопротекторів)» яка посіла призове місце на Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи 2012».

В межах стипендіальної програми «Золоті кадри медицини, організованої ТОВ «Такеда – Україна» визначені три стипендіати для надання іменних стипендій для студентів:

- Бадалян Тігран – 3-й курс медичний факультет № 1;

- Кіосєв Микита – 3-й курс медичний факультет № 2;

- Асташева Валерія – 4-й курс медичний факультет № 3.