Високоякісно процедуру виконає майстер по депіляції.Ті, хто просто любить своє тіло і прагне, щоб стан і зовнішній вигляд були в візуальному порядку, настільки помітному оточуючим, також не відмовлять собі в задоволенні бачити шкіру гладкою, з рівним відтінком. Весна поквапить тих, хто дав тілу відпочити взимку. Знімаючи дублянки, пальто і штани, ми з радістю переходимо на капронові і ажурні колготки, міні-спіднички, рукава «на три чверті». А влітку хочеться з упевненістю дефілювати по пляжу в сміливому (відкритому) купальнику. Тому варто взятися за себе серйозно, щоб блиснути красою при першій же можливості.

А ви чому віддасте перевагу?

Наскільки зручна депіляція ніг вдома! Сучасна косметологія має багато знаннь в області видалення волосся. Депіляція відноситься до зовнішнього методу, не зачіпає видалення фолікул. Існує кілька методів, що дозволяють з різною ступінь ефективності позбутися від природної рослинності.

1. Станочний спосіб - найпримітивніший і даремний для досягнення тривалого результату. Купуючи бритву, розраховуйте на 2-3-денний ефект «чистої» шкіри. Часта обробка призводить до подразнення, особливо в області інтимної зони і в місці пахв. Шкіра з пухирцями і нерівномірним забарвленням запалення - не найкращий спосіб догляду за собою.

2. Креми застосовують, якщо на шкірі немає механічних пошкоджень. Вони «зрізають» волоски на рівні видимої частини, поступово стоншуючи їх. Побічні ефекти проявляються у вигляді почервоніння, особливо у людей з чутливою шкірою, а в доповненні засіб має специфічний запах.

3. Апарат механічної дії нагадує по функціонуванню пінцет (виріб з обертовими пластинами) або пропонується з вібропружиною. Знеболювання створюється додатковими елементами: смугами охолодження, насадками, шипами.

4. Поєднання температурного і хімічного впливу комплексно проявляється - ензимна депіляції. Засіб наноситься на шкіру, яка потім покривається температурними бандажами. У розігріту шкіру надходять хімічні руйнівники, що вбивають життєвий функції фолікул. Якщо пройти послідовно кілька процедур, то вийде хороший результат.

5. Воскова обробка ​​холодним методом (використовуються смужки з нанесеним воском), теплий варіант (апарат з розігрітим воском) і гарячим способом (салонний метод видалення, пов'язаний з безпечними особливостями нанесення воску). Результат порадує близько місяця, що вельми зручно для відпускного періоду, тривалої поїздки в гості до рідних і тривалого відрядження.

6. Шугаринг дає чудовий результат на будь-якій ділянці шкіри. Він виключає вростання волосків, рекомендований людям з підвищеним больовим порогом.

7. Карамельная депіляція настільки щадна, що підходить людям з варикозним розширенням вен.

Вдавшись до послуг фахівців салону на дому «Пилочка», ви побачите результат роботи високого рівня, що задовольняє найвибагливішого клієнта.